Felelősségvállalás

A vevők felé közvetített legmagasabb minőségű érték, mely attól lesz hiteles és szerethető, ha áthatja a szervezet működését. Hozzásegít, hogy széles körben elismerjék törekvéseit a vállalkozás környezetében jelen lévő partnerei, a véleményvezérek és a vásárlók egyaránt.

Ha ebben hiteles, olyan piaci előnyt kovácsolhat belőle, ami még kevesek kiváltsága a magyar piacon. A CSR a szívügyem, így olyan elkötelezett partnere leszek ezen az úton, melyen valóban kéz-a-kézben haladunk együtt. A közös munka során nem elméleti filozófiát kap tőlem, hanem a márkára szabott konkrét projekttervet és kreatív megoldásokat.

Bemutatom a saját CSR elköteleződésem és projektjeim:

Mentorprogram:

Az én generációm tagjai közül is rengetegen vállalkoznak. Sokaknak az utolsó lehetőségük, hogy sikerre vigyék az álmaikat. Létrehoztam egy mentorprogramot, melyben 40 év feletti vállalkozóknak segítek a marketing tevékenységük optimailizálásában.

Edukáció-öngondoskodás:

Négy éve foglalkozom a 40 év felettiek edukálásával azért, hogy ebben az átmeneti életkorban a lehető legjobban felkészüljenek az idős korra. Létrehoztam hat szakértőből álló csapatunkat. Olyan információkat adunk át az öngondoskodás, a pénzügyek, egészség, munkaügyek kapcsán, melyek révén felkészültebben várhatják az 50 éves kortól fokozatosan bekövetkező változásokat. Ehhez készült a 40plusz.hu edukációs oldal is, melynek ötletgazdája és főszerkesztője vagyok.

 

Írjon, vagy hívjon, hogy az igényeit megismerhessem és személyre szabott ajánlatot tudjak adni. Az első, igényfelmérő konzultáció gratis.

error: Content is protected !!