Értékteremtés

Hosszabb ideje kutatom a vásárlók mindennapi élethelyzetét, vásárlási szokásait, reakcióit az őket ért vagy éppen nem ért reklámingerek tekintetében. Bátran állítom, hogy unikális tudást halmoztam fel ezen a területen.

Edukációs oldalam, a 40plusz.hu ötödik éve működik, ahonnan rengeteg közvetlen információt és inspirációt szerzek az olvasóktól. Jól ismerem lehetőségeiket, elvárásaikat, vágyakait, és rendelkezem eredményes megszólításának eszköztárával.

Mindamellett, hogy ügynökségi szolgáltatásaim változatlanok, kibővítettem a palettát két célzott szolgáltatással:

  1. Az ügyfeleim láthatóvá tétele. Feltérképezem a személyiségjegyeket, közösen eldöntjük a hírnévhez vezető út kereteit, amelyeket kreatív megoldásokkal kezdünk el bejárni. Személyre szabjuk a kommunikációs megoldásokat, kiválasztjuk a hozzáillő csatornákat, megalkotjuk az üzeneteket. Fókuszban tartjuk a bevételi elvárásokat, ezzel biztosítva a fenntarthatóságot is.
  2. Stratégiai CSR tervezés és projektek bonyolítása. Oktatom és népszerűsítem a CSR szellemiségét a partnereim körében. Megmutatom, hogyan tudják a vállalati kultúra részévé tenni és hatást gyakorolni a munkatársakra, a stakeholderekre és a vásárlóikra egyaránt. Rapid és ismétlődő projektekkel népszerűsítjük a márkát és generálunk további bevételeket.

Írjon, vagy hívjon, hogy az igényeit megismerhessem és személyre szabott ajánlatot tudjak adni. Az első, igényfelmérő konzultáció gratis.

Kapcsolatfelvétel

error: Content is protected !!